Tilbage til Grupper til Væbner og Seniorvæbner 2020

Gruppe 1 – 12

1. Game XL

Kan du lide at spille spil, kan du også lide at lege og tonse, så er det her gruppen for dig, i denne gruppe kommer i til at prøve kræfter med en masse spil som er blevet lavet om til lege eller vokset i størrelse, så kunne du tænke dig at prøve at spille Mikado of DOOM, kæmpe ludo, Settlers of Jomsborg eller andre af fede brætspil som du aldrig har prøvet dem før, så er det her gruppen for dig

 

2. Krea 

Vores trofaste team på den kreative gruppe er igen tilbage med et væld af nye spændende kreative projekter.

Hvis du kan lide at lave alt muligt kreativt med dine hænder, så kan du give din kreativitet frit spil i denne dejlige gruppe. Her arbejdes med all mulige nye ideer og materialer.

 

3. Nak & Æd, Primimad

Undre du dig over hvad man kan få ud af den danske natur? Vi giver dig svaret på hvad DU kan lave af mad med ingredienser hovedsagligt fra den danske natur. Har du overvejet hvordan et krondyr smager hvis man steger det I en salt dej? Eller kan en blåmusling virkelig komme til at smage af noget, der rent faktisk smager godt? Hvis du vil være med til et gastromisk mirakel, og samtidig få de basale optændings færdigheder på plads, så kunne det være du skulle melde dig til O!O´s fedeste primimad gruppe.
Eventyret begynder her…

 

4. Vildmans bål

Tekst kommer snart

 

5. Gourmet på bål

Er du til andet end snobrød og frikaldeller over bål.

Vi laver et gourmetmåltid over bål, som tidligere har været serveret på kongeskibet.

Du vil opleve at der kan laves langt mere over bål end du tror

 

6. Lege Gruppe

Legegruppen er for dig der elsker at lege!!

Instruktørerne har fundet en mystisk hat, så hvis du er klar til et tilfældighedsspil, tester vi alle de lege der kommer op af hatten. I løber af weekenden kommer vi til at ændre på legene og gøre dem til vores helt egen. Så træk i legetøjet og husk de gode humør så leger vi weekenden igennem.

 

7. O!O Newz

Nysgerrig? Kreativ? Opfindsom?

O!O Newz fortæller i ord, billeder og video om alle de skøre, sjove, imponerende – og ja pinlige ting, der sker, når hundredvis af FDFere mødes på lejr.

Hvis du med dine historier kan få FDFere til at grine eller blive overrasket, så er det her gruppen for dig.

Tag en lommebog og blyant med til at notere det de siger, et kamera til de tossede billeder og del med os andre alle dine idéer til fede fortællinger.

 

 

8. Pioner gruppen

Pionering for nybegyndere og øvede

Lad os se om vi kan lave en legeplads eller måske konkurrere med vores katapulter, om hvem der kan skyde længest…. I alle tilfælde skal vi have det SJOVT

 

9. Det store Dessert “show off” 

Velkommen til et O!O kursus hvor du lærer at lave desserter og kager, både de primitive der overrasker på telturen, og de avancerede, totalt Insta egnede desserter.

Du skal medbringe, udover spisegrej og viskestykke, en skotøjsæske og 2 stålbøjler…

Vi krydrer det hele med hygge omkring bålet, og spiser os mætte i søde sager.

 

10. Knivmagerne

“Har du tit drømt om at lave din egen kniv? Vi finder et flot stykke træ, og du laver en kniv, som du kan være sikker på ingen har magen til!”

 

11. Den gale gruppe 

Den gale gruppe

Synes du at roulade-rundbold er ALT for ordinært?

Siger folk ofte til dig, at du er tosset? I den gale gruppe kommer du til at lave nogle virkeligt sære ting!

Så du skal kunne tåle at folk kigger på dig mens du leger som en hovedløs høne, og du vil nok komme til at smage og gøre ting, du aldrig havde drømt om, og måske ikke troede du turde.

Men vi skal helt sikkert have det sjovt!

     

12. Søde sager – på en anden måde.

Kom med på OIO’s sødest gruppe, hvor vi laver slik og søde sager.

Det bliver hverken kalorielet eller fedtfattigt, men derimod super velsmagende når vi sammen giver det gas ved komfurer og på trangiaer.   

Der bliver også tid til kage på pind, uden at det hele går op i den store bagedyst. 

Gå til gruppe 13 – 25