Gruppe 1 – 11

01. Back to Basic

I denne gruppe er der fokus på basic overlevelse skilles. Det vil sige at alt skal laves fra bunden, næsten, der er ikke tænkt i at de skal slagte dyr, det er gjort for dem, til gengæld vil der være fokus på madlavning uden

brug af de almindelige gryder og andet køkkengrej. Også båltæning vil der blive sat fokus på. Og shelter byg igen uden brug af de almindelige værktøjer.

 

02. Krea 

Vores trofaste team på den kreative gruppe er igen tilbage med et væld af nye spændende kreative projekter.

Hvis du kan lide at lave alt muligt kreativt med dine hænder, så kan du give din kreativitet frit spil i denne dejlige gruppe. Her arbejdes med all mulige nye ideer og materialer.

 

03. O!O Newz

Nysgerrig? Kreativ? Opfindsom?

O!O Newz fortæller i ord, billeder og video om alle de skøre, sjove, imponerende – og ja pinlige ting, der sker, når hundredvis af FDFere mødes på lejr.

Hvis du med dine historier kan få FDFere til at grine eller blive overrasket, så er det her gruppen for dig.

Tag en lommebog og blyant med til at notere det de siger, et kamera til de tossede billeder og del med os andre alle dine idéer til fede fortællinger.

 

04. Super Pionering 

Super-Pionering På pioneringsgruppen skal vi øve de basale færdigheder, som det kræver at bygge med rafter.

Når vi har fået styr på rafternes ABC-bukke, bygger vi større og vildere konstruktioner, som vil tage dine besnøringsevner til nye højder. Vi garanterer bygning og hygning! 

 

05. Det store Dessert “show off” 

Velkommen til et O!O kursus hvor du lærer at lave desserter og kager, både de primitive der overrasker på telturen, og de avancerede, totalt Insta egnede desserter.

Du skal medbringe, udover spisegrej og viskestykke, en skotøjsæske og 2 stålbøjler…

Vi krydrer det hele med hygge omkring bålet, og spiser os mætte i søde sager.

 

06. Knivmagerne

“Har du tit drømt om at lave din egen kniv?

Vi finder et flot stykke træ, og du laver en kniv, som du kan være sikker på ingen har magen til!”

 

07. Game XL

Kan du lide at spille spil, kan du også lide at lege og tonse, så er det her gruppen for dig, i denne gruppe kommer i til at prøve kræfter med en masse spil som er blevet lavet om til lege eller vokset i størrelse, så kunne du tænke dig at prøve at spille Mikado of DOOM, kæmpe ludo, Settlers of Jomsborg eller andre af fede brætspil som du aldrig har prøvet dem før, så er det her gruppen for dig

08. Board gamer gruppe.

Kan du lide at spille brætspil og kan de bare ikke blive kompliceret nok, så kom og lær nogle virkelig seje spil hos Tine og Thomas. Du kender måske ”Tricket to ride” eller ”Settelers” måske endda ”Robo rally” – Men det kan blive meget vildere end det.

Der findes rigtig mange spændende spil, og Tine og Thomas er de rene eksperter i at spille dem, de vil lære at spille de mest komplicerede og sjoveste spil. Board gamer gruppen er en rigtig hyggelig indendørs gruppe, som giver dig en en rigtig god start på vinterens spilleaftner.

 

09. FROM TRASH TO TREASURE #FTTT.

Vil du være med til at forvandle skrald til skønhed?

En gruppe hvor vi tager gamle ting og forvandler til nye og anderledes ting.

Du kan blandt andet komme til at lave seje armbånd og smykker, en skumfidus-rister, lampeskærme eller måske uundværligt lejrudstyr  🙂

Alt sammen spændende optimering af gamle kedelig ting og sager …

 

10. Tonsegruppe.

TONS TONS TONS, er gruppen for dig som elsker at tonse, som ikke er bange for at blive beskidt og bare er klar på en weekend fyldt med tons. Vi kommer til at være i gang hele tiden, vi står aldrig stille.

Så hvis du er klar på ultra meget tons så er det denne gruppe du skal vælge.

 

11. Blod og åbne kødsår.

Er du vild med åbne sår og synes du det er sjovt at være kreativ, så er gruppen noget for dig.

Du lærer at sminke naturtro sår og skader til brug ved fx et natte- eller førstehjælpsløb.

I sminker sår eller åbne benbrud på hinanden og du skal være forberedt på at din leder bliver forskrækket, hvis han/hun møder dig.

Du skal være fyldt 12 år for at deltage på denne gruppe og medbringe en

T-shirt der må gå i stykker.

 

 

Gå til gruppe 12 – 21