Tilbage til Grupper til Væbner og Seniorvæbner 2019

Gruppe 13 – 25

13. Søde sager – på en anden måde.

Kom med på OIO’s sødest gruppe, hvor vi laver slik og søde sager.

Det bliver hverken kalorielet eller fedtfattigt, men derimod super velsmagende når vi sammen giver det gas ved komfurer og på trangiaer.   

Der bliver også tid til kage på pind, uden at det hele går op i den store bagedyst.

14. Fysik for sjov.

Vil du lege med fysik og kemi? Vi skal lave forsøg med ild, eksplosioner og raketter.

Vi kommer også til at lave røgringe, kikke på flammefarver og andre spektakulære forsøg.

15. Den Hårde Hike.

Hvis du allerede har rygsækken og vandrestøvlerne, men mangler vabler og sved på panden, så er det den hårde hike du skal tilmelde dig.

På den hårde hike er vi ikke som de andre, for når de andre går iseng, går vi på hike.

Vi lever under motto’et ” vi skal yde, før vi kan nyde, uden at snyde” – Selv om det er hårdt, kan man jo godt blive forkælet

“Du skal kunne gå hele weekenden og selv bære din rygsæk.” Og husk at medbring dine vandrestøvler

16. Board gamer gruppe.

Kan du lide at spille brætspil og kan de bare ikke blive kompliceret nok, så kom og lær nogle virkelig seje spil hos Tine og Thomas. Du kender måske ”Tricket to ride” eller ”Settelers” måske endda ”Robo rally” – Men det kan blive meget vildere end det.

Der findes rigtig mange spændende spil, og Tine og Thomas er de rene eksperter i at spille dem, de vil lære at spille de mest komplicerede og sjoveste spil. Board gamer gruppen er en rigtig hyggelig indendørs gruppe, som giver dig en en rigtig god start på vinterens spilleaftner.

17. FROM TRASH TO TREASURE #FTTT.

Vil du være med til at forvandle skrald til skønhed?

En gruppe hvor vi tager gamle ting og forvandler til nye og anderledes ting.

Du kan blandt andet komme til at lave seje armbånd og smykker, en skumfidus-rister, lampeskærme eller måske uundværligt lejrudstyr  🙂

Alt sammen spændende optimering af gamle kedelig ting og sager …

18. Tonsegruppe.

TONS TONS TONS, er gruppen for dig som elsker at tonse, som ikke er bange for at blive beskidt og bare er klar på en weekend fyldt med tons. Vi kommer til at være i gang hele tiden, vi står aldrig stille. Så hvis du er klar på ultra meget tons så er det denne gruppe du skal vælge.

19. Blod og åbne kødsår.

Er du vild med åbne sår og synes du det er sjovt at være kreativ, så er gruppen noget for dig.

Du lærer at sminke naturtro sår og skader til brug ved fx et natte- eller førstehjælpsløb.

I sminker sår eller åbne benbrud på hinanden og du skal være forberedt på at din leder bliver forskrækket, hvis han/hun møder dig.

Du skal være fyldt 12 år for at deltage på denne gruppe og medbringe en T-shirt der må gå i stykker.

20. Skovmandskursus light.

Er mad på Trangia, lighter og spisegrej i plastik for tøsedrenge? Så er skovmandskurset noget for dig. Her lærer du teknikker til at lave dine egne redskaber i træ, tænde bål med ildstål, vedligeholde dit værktøj. Vi skal også se på lejrslagning i det fri. Vi skal lære at behandle naturen med respekt og se den som en ressource. Du lærer også leave-no-trace teknikker, samt hygiejne i vildmarken.

Hele kurset foregår ude og du skal have dolk eller snittekniv med dig. Du må også meget gerne have skejern med. Har du andet værktøj, i form af snitteøkser, økser, foldeknive, tændstål, tarps, hængekøjer eller andet du gerne vil vise frem eller bruge på kurset, så tag det endelig med.

21. Glimmer, lim og papir.

I denne kreative gruppe skal vi lave alt hvad vi kan finde på, ved hjælp af decoupage. Vi skal blandt andet lave syltetøjsglas om til fine fyrfadsstager og lave andre kreative ting med glimmer, lim og papir. Der er ingen krav til dine kreative evner, alle kan være med! Det vil blive en weekend med masser af skøn kreativitet, hygge og ny læring.

22. Micro bit-båt.

Vil du gerne lære at programmere eller blive bedre til at programmere? Er du nybegynder eller 1337 koder? Så kom og programmér med os, her er plads til alle. Vi kan lave lige hvad det skal være, alt fra blinkende lamper til mini-internet. Vi benytter micro:bit kendt fra ultra:bit.

Gruppen kræver at du tager en Computer eller tablet med.

23. Lav din egen skede til din kniv.

Har du før været på O!O i knivmagergruppen, hvor du fik lavet din egen kniv,men mangler du en skede til den, så har du muligheden for det nu. Har du ikke før været med, men har du en dolk, som skal have en personlig skede, så kan du også melde dig på denne gruppe.

Så medbring din hjemmelavet kniv eller en dolk

24. Beauty full – skønhed og massage.

Vi er vilde med ansigtsmasker, alt med beauty og en god gang massage. Vi fremstiller vores egne produkter og afprøver dem. Du skal medbringe et håndklæde til gruppen og dit gode humør.

25. Førstehjælpskursus for børn.

Førstehjælpskursus for børn fra 10 år og op efter. Du lærer hvordan du skal agere ved ulykker, hvordan man genopliver og en masse andet. Kurset lægger meget vægt på det praktiske og mindre på det teoretiske. Kurset udløser førstehjælps perlen på niveau 7, som du får udleveret når kurset er afsluttet. Måske du bliver den eneste i din kreds der har DEN perle :-).

Vi er seriøse, men også fulde af fis, når vi holder pauser.

Der undervises af uddannede førstehjælps instruktører.”

Gå til Gruppe 1 -13